MotoCR / PGO Comet

Relancering af den klassiske Comet med Euro5 godkendt motor i lækkert nyt design. Ring eller skriv for en fremvisning.

Pris : 12.995,- (inkl. nummerplade og klargøring)

MotoCR / PGO E-Libra

Den helt splinternye E-Libra fra det, der tidligere var PGO (nu MotoCR) er en klasse for sig. Det er vores første scooter på el. Den er virkelig elegant i sit udtryk, både moderne og retro i designet og så siger den ikke en lyd når man kører! Den kan køre op til 60 km på en opladning og er ideel til dig, som gerne vil køre miljøbevidst og sikkert.

Pris : 21.795,- (inkl. nummerplade og klargøring)

Peugeot Tweet

Med store 16” hjul og 30 mm teleskop-forgaffel er komforten uovertruffen og køreglæden stor. Den lave vægt, momentstærke motor og smalle konstruktion gør Tweet perfekt til at køre i byen, og den er også velegnet som behagelig pendler scooter. Under sædet er der et rummeligt opbevaringsrum, og Peugeot har desuden fundet plads til både et handskerum og en krog til poser og tasker så indkøbsposer og bagage let kan medbringes.

Pris : 16.995,- (inkl. nummerplade og klargøring)

Peugeot Speedfight 4 EFI

Speedfight 4 er blevet fuldstændigt redesignet med ny front, instrumenter og motor. Designerne har hentet inspiration fra Peugeot motorsport ved udviklingen af den nye Speedfight 4. Instrumenterne er blevet mere moderne med mulighed for at bruge smartphone som navigation. 32 mm Upside-down forgaffel, 13” alufælge, Shuricane-bremskive med 2-stemplet radial kaliber sørger for markedets sjoveste køreegenskaber. Den nye 4-takts motor sørger for at du med lidt benzin kommer langt, sikkert og hurtigt omkring. Denne sporty scooter-model har desuden et stort hjelmrum med god plads til bagage eller en fullface hjelm.

Pris : 23.995,- (inkl. nummerplade og klargøring)