TSN HS-520

Topmoderne el-scooter fra TSN. Modellen fås i flere farver. Lækker 4-hjulet el scooter i tidssvarende design hvor der ikke er sparet på kvaliteten. Denne 4-hjulede el-scooter har en lille drejeradius hvilket gør den velegnet til også, at køre i butikker med. En El scooter for dig som ikke vil nøjes. Ring og hør nærmere.

Pris : 19.995,-

TSN HS-855

Elscootere er i dag en del af hverdagen for mange menesker. Med en el-scooter opnår man en bedre mobilitet som man ellers på grund alder eller anden sygdomsbetonet årsag ikke kan deltage har. TOP Elscooter Nordic har valgt at markedsføre CTM's elscootere. CTM har haft deres egen udviklingsafdeling siden 1995 og har udviklet nogle af de bedste produkter på markedet. CTM er kendt for, at have høj kvalitet samt et flot og meget brugervenligt design.

Pris : 22.425,-

TSN HS-895

Elscootere er i dag en del af hverdagen for mange menesker. Med en el-scooter opnår man en bedre mobilitet som man ellers på grund alder eller anden sygdomsbetonet årsag ikke kan deltage har. TOP Elscooter Nordic har valgt at markedsføre CTM's elscootere. CTM har haft deres egen udviklingsafdeling siden 1995 og har udviklet nogle af de bedste produkter på markedet. CTM er kendt for, at have høj kvalitet samt et flot og meget brugervenligt design.

Pris : 24.050,-

TSN HS-828

HS-828 el scooteren er til dig som gerne vil forkæle dig selv med en lækker el scooter. El-scooteren er meget stabil og udført I et lækkert design og I en kvalitet som du kun bliver tilfreds med. Denne el scooter er tilmed nem, at komme rundt med I butikker da den har en lille drejeradius.

Pris : 26.875,-

TSN HS-928

Fantastisk velkørende el-scooter i den velkendte høje kvalitet fra Top Scooter Nordic. TSN HS-928m El-scooteren er på grund af sine store hjul og gode affjedring en af de mest velkørende elscootere man kan købe sig til.

Pris : 38.675,-

EasyGO S3B

EasyGO S3B – en lille el-scooter med store fordele. Med en egenvægt på blot 43 kg, er den 3-hjulede EasyGO S3B blandt markedets mindste. Den er derfor ideel til indendørs kørsel samt til korte ture rundt i nabolaget. Skal du på længere ture i bil, bus, fly eller andet, er den nem at skille ad i fire dele – uden brug af værktøj. EasyGO S3B har en venderadius på kun 110 cm og kan køre op til ca. 15 km på en opladning. Styr, sæde og armlæn er justerbare og dækkene er massive. Varekurv er standardudstyr.

Pris : 9.995,-

EasyGO M3Bjr

Den 3-hjulede EasyGO M3Bjr er en lille smart el-scooter, der byder på masser af kørekomfort og praktiske funktioner. Med sine 3 hjul og lille venderadius er den ideel til kørsel i nærområdet samt i butikker og indkøbscentre. Det lækre, justerbare komfortsæde og armlæn er yderligere med til at gøre køreturen behagelig. M3Bjr leveres med justerbart deltastyr, for- og baglygter, horn, blinklys og sidereflekser. Varekurv er standardudstyr.

Pris : 13.995,-

EasyGO M4Bjr

Søger du en kompakt og stabil 4-hjulet el-scooter, så er M4Bjr svaret. Den har en lille venderadius og kommer nemt og stabilt rundt i butikker og indkøbscentre. Justerbar hastighed på op til 10 km/t. EasyGO M4Bjr leveres med deltastyr, som lader dig betjene køretøjet med ganske få kræfter. Køretøjet er endvidere udstyret med horn, skridsikker måtte, lys for og bag, blinklys og varekurv. Baghjulene har anti-vippe funktion for at sikre endnu større stabilitet.

Pris : 17.995,-

El-ton 415

4-hjulet allround el-scooter, med god komfort og sikkerhed og en tophastighed på 15 km/t. Det fuldt affjedrede stel giver dig en behagelig køretur og de 4 hjul sikrer yderligere stabilitet ved kørsel i ujævnt terræn. El-ton 415 leveres med betjeningsvenligt deltastyr med overskuelige funktioner, der kan betjenes med blot én hånd. Endvidere byder El-ton 415 på et komfortabelt drejesæde med multifunktion, 2 sidespejle og LED lys for- og bag. Varekurv er standardudstyr.

Pris : 20.995,-

EasyGO M3C

EasyGO M3C er en kompakt el-scooter, der giver kørekomfort helt i top. Med sine 3 hjul og lille venderadius er EasyGO M3C ideel til kørsel i nærområdet samt i butikker og indkøbscentre. Tophastigheden er op til 13 km/t. Leveres med deltastyr, hvorved betjeningen af køretøjet lettes, samt lækkert justerbart komfortsæde med nakkestøtte og armlæn, horn, for- og baglys, blinklys, og meget mere. Varekurv, sidespejle samt komfortsæde er standardudstyr.

Pris : 19.995,-

EasyGO L3B

Den 3-hjulede EasyGO L3B er en kraftig el-scooter med over­bevisende kræfter til de lange ture. El-scooterens stel er affjedret bagtil, hvilket gør den velegnet til udendørs kørsel i ujævnt terræn, på stier og på brosten. Justerbart komfortsæde med nakkestøtte og armlæn gør køreturen til en behagelig oplevelse. Leveres med justerbart deltastyr, horn, for- og baglygter, blinklys, side­refleks, og meget mere. Varekurv, sidespejle samt komfortsæde er standardudstyr.

Pris : 24.995,-

EasyGO M4C

EasyGO M4C er en solid all-round el-scooter med masser af komfort og sikkerhed. M4C leveres med horn, for- og baglygte, blinklys, sidereflekser og 2 sidespejle. Baghjulene har anti-tippe funktion. Varekurv, sidespejle samt komfortsæde er standardudstyr. Monteret med deltastyr for let betjening.

Pris : 22.995,-

EasyGO L4B

L4B er indbegrebet af køreglæde på første klasse. Stellet er fuldt affjedret, hvilket sikrer høj stabilitet ved al slags kørsel. Med en venderadius på bare 139 cm, en tophastighed på op til 15 km/t og en rækkevidde på op til ca. 40 km på en opladning, kommer du langt omkring på denne el-scooter. Måtten i bunden er skridsikker og bag­hjulene har anti-tippe-funktion. Varekurv, sidespejle samt komfortsæde er standardudstyr.

Pris : 27.998,-

EasyGO L4B+

L4B+ er storebroren til L4B. Det er en ekstra kraftfuld 4-hjulet el-scooter med førsteklasses køre­egenskaber. Stellet er fuldt affjedret, hvilket sikrer høj stabilitet ved al slags kørsel. Trods sin størrelse har L4B+ en venderadius på blot 2 meter, og med en tophastighed på op til 15 km/t og en rækkevidde på op til ca. 40 km på en opladning, kan du komme langt omkring på denne el-scooter. Bag­hjulene har anti-tippe funktion. Sidespejle samt komfortsæde er standardudstyr.

Pris : 32.998,-

EasyGO L4B Maxi

L4B Maxi er en stor scooter og derved indbegrebet af køreglæde på første klasse. Stellet er fuldt affjedret og udstyret med store 10” hjul, stort komfortsæde, hvilket sikrer høj stabilitet og kørekomfort ved al slags kørsel. Tophastigheden er 15 km/t og med de store 100AH batterier får du ydermere en rækkevidde på op til ca. 50 km. Du kommer langt omkring på denne el-scooter som er godt udstyret med udstyrtrinløst justerbart styr, fodskærm, kopholder, 2xUSB ladestik og stort åbent handskerum. Sikkerheden er i top, LED blinklys, stoplys, kurve fartsænkning, ekstra håndbremse og sidespejle.

Pris : 39.995,-